Halusnya Hati Seorang Wanita


assalamualaikum :D


SS tahu mesti semua perempuan pernah rasa macam ni kan? rasa yang susah sangat nak explain kat orang lain, kejap-kejap nangis, kejap-kejap rindu. SS tahu la, dulu SS pun camni :p 

4 comments:

  1. perasaan itu pun selalu terjadi pada cik yaya..sesungguhnya hati perempuan sangatlah halus dan lembut..sebab tu perempuan mudah mengalirkan air mata..tip cik yayanak bg adalah, andai kita bersedih kita penuhilah hati2 kita dengan berzikir kepada Allah..insyaAllah..hati kita akan tenang :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup, thanks untuk tips tu cik yaya :)

      Delete
  2. wanita makhluk yang hebat :D hehehe , bangga menjadi wanita .

    ReplyDelete
  3. hee, betul tu hati wanita memang sgt halus..hheee ^_______^

    ReplyDelete

haa. dah bace kan? jom komen la pulak. hhiihi ..^^