Segmen 'Kami Kembar Kami Geng'



my birthday?

15 MARCH 1995

Agak2 ade tak blogger kembar dgn saya nih?? hmm *thinking*

9 comments:

  1. Singgah sini :)

    http://shastory-sha.blogspot.com/2013/10/segmen-kami-kembar-kami-geng.html

    ReplyDelete
  2. Datang dari segmen yg sama. Salam perkenalan. Good Luck dan selamat bersegmen ye. Jemputlah singgah ke blog saya pulak ye :)

    http://aqueiez95.blogspot.com/2013/10/segmen-kami-kembar-kami-geng.html

    ReplyDelete
  3. salam. dtg terjah dari segmen yg sama. gudluck yer. jemput terjah blog lin pulak :D

    http://lienliedot.blogspot.com/2013/10/segmen-kami-kembar-kami-geng.html

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum, saya pun joinm tarikh lahir kitee samee lahhh, kita kembar kita geng :DDD *teruja* tapi tapi saya muda setahun ,hee~
    SALAM UKHUWWAH FILLAH ! ^.-

    ReplyDelete
  5. Hye Assalammualaikum. Singgah sini dari segmen yang sama :)
    Kalau ada masa jemput singgah blog saya dan lihat banyak giveaway menarik ^^

    http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/10/segmen-kami-kembar-kami-geng.html

    ReplyDelete
  6. Hye :) dari segmen yg sama .

    http://adichiee.blogspot.com/2013/10/segmen-kami-kembar-kami-geng.html

    ReplyDelete
  7. Terima Kasih kerana sudi Join Segmen 'Kami Kembar Kami Geng'
    Senarai Peserta dah diupdate . Boleh lah blogwalking ^^
    Tarikh Tamat terpaksa dicepatkan iaitu pada 05 November 2013 [selasa]
    Ada macam-2 UPDATE dan Pertukaran yang tak dapat Kami elakkan .
    Boleh baca terus dilink bawah ini untuk tahu lebih lanjut ...

    Terima Kasih dan Maaf atas kekurangan Segmen Kali ini :)

    http://www.cahayapermata.my/2013/11/top-referral-segmen-kami-kembar-kami.html

    ReplyDelete

haa. dah bace kan? jom komen la pulak. hhiihi ..^^