sha.. nak hadiah boleh?hewhew

assalamualaikum .. :D tadi tengah scroll blogger dashboard, terjumpa la satu pengumuman best dari sha. dia cakap banyak lagi kot hadiah GA dia hari tu yang belum di claim. oh, rugi sungguh pemenang yang tak claim tuh. so, memandangkan saya tak terpilih hari tuh, saya nak join lagi sekali! sha cakap peserta yang boleh join. ni bukti saya join birthday GA sha hari tuu ---> ENTRY HARI TU

so, sharina.. saya nak pilih hadiah eh ? saya nak topup RM5 tu haa. dah berbulan tak topup. aisehh. hihi. thanks ! harap dapat

sekiannn.... >takmalu<

5 comments:

  1. http://wanfarahnaimah.blogspot.com/2012/12/fivers-hijabis-giveaway-by-mv.html

    awk dtag ^^

    ReplyDelete

haa. dah bace kan? jom komen la pulak. hhiihi ..^^