"Segmen : Permulaan Perjalanan Blog Saya"

assalamualaikum dan hai sume :D dah lame blog ni tak berhupdate. nak kate busy tak la busy sangat. malas je yang lebih >.< malam nih nak join segmen awesome dari blogger mailey jailey. jom sume join!



NAMA BLOG:
awal-awal dulu, blog nih dinamakan blog budak kidal. bersempena dengan empunya blog yang kidal. hahaha. tapi sekarang dah tukar kepada one in the million. kerana empunya blog nih sangat limited edition. hahahaha. k -.- perasan

TARIKH MULA BLOGGING:
akhir tahun 2010. asalnya sepupu saya yang suruh saya buatkan blog tuk dia. so saya buat blog tuk saya sekali. sampaila sekarang saya melekat dengan blog kesayangan saya nih >.<

KENANGAN PAHIT & MANIS SEMASA BLOGGING:
kenangan manisnya banyakkk. sayaa suka bila ramai orang komen entry saya. hahaha. suka sebab boleh jumpa ramai kawan blogger yang baru. kenangan pahit? takda kot. semuanya yang manis-manis sajaaaaa. hihi


IDOLA MASA MULA BERBLOG:
idola masa mula-mula berblog? hmmm. kak lyssa faizureen sebab banyak amek tutorial dari blog dia.ye laa, awal2 dulu mana pandai nak godek2 blog nih. 


p/s : _iklan_ nak tempah vector ? tengok sini


5 comments:

  1. dari segmen yang sama, done follow you.

    tolong saya dekat sini boleh
    http://farahsyamimi-blogger.blogspot.com/2013/02/memerlukan-pertolongan-anda.html

    ReplyDelete
  2. salam... ayu dtg dr segmen yg sama..

    ada masa nanti singgah blog ayu ye..

    http://www.ayuinsyirah.my/2013/02/segmen-permulaan-perjalanan-blog-saya.html

    ReplyDelete
  3. datang dari segmen nie...follow sini :)

    http://sweetyzhanieyz83.blogspot.com/2013/02/segmen-permulaan-perjalanan-blog-saya.html


    jemput2 ler ke rumah cik akak dear :)

    ReplyDelete
  4. salam singgah dari segmen yang sama http://samdia.blogspot.com/2013/02/segmen-permulaan-perjalanan-blog-saya.html

    ReplyDelete
  5. done follow dari segmen sama http://ieta-myblog.blogspot.com/2013/02/segmen-permulaan-perjalanan-blog-saya.html

    ReplyDelete

haa. dah bace kan? jom komen la pulak. hhiihi ..^^