sorry!


ASSALAMUALAIKUM !

hye ! firstly sy nak ucap tq bebanyak to blogger yang sudi follow blog tahpape nih .
and sy nak mintak maap bebanyak coz sy tak berkesempatan lagik nak follow korang balek .
nanti bila ada masa free, sy akan follow korang balek okay ?
maap jugak sebab tak sempat nak balas comment, balas kunjungan ape sume .
buat mase ni saya tersangat bizi sampaikan tak sempat nak menjenguk blog pinky nih .
maaf, mungkin blog nih akan ditinggalkan bersawang untuk satu tempoh yang saya tak tahu . huk3
sy terlalu sibuk dengan sekolah . study utk exam, homeworks, kerja kursus, tusyen. 
tersangat sibuk lah .
so sy harap korang akan terus follow blog nih walaupun dah bersawang .
insya-Allah sy akan follow back .
thanks korang =)

p/s : doakan saya untuk trial dan spm okay ? tq =D




10 comments:

  1. takde masalh pown , gud luck 4 ur study , blaja rajen2 :D

    ReplyDelete
  2. blaja rerajin ok...gud luck tww

    ReplyDelete
  3. WAJIB BACA (!) Entri Ini Khas Untuk Pemenang , Peserta Dan Sponsor Random Giveaway By Cik Fie :)http://mynameishafizah.blogspot.com/2012/06/perhatian-entri-ini-khas-untuk-pemenang.html

    ReplyDelete
  4. http://st0ryab0utprincess.blogspot.com/2012/06/giveaway-3-lens-lomo-style-film-camera.html

    -> Amer Corner buat GA :D hadiah : - 3-lens lomo style film camera , lomo aquapix camera and komik lawak kampus kegilaan ramai . terjahh jom . mmg superbbbb ! :DD

    ReplyDelete
  5. awk sponsor ape erk utkwinnerga cik fie tuh ? awk suh tuntut hadiah .. haha ..

    ReplyDelete
  6. awk sponsor ape erk utkwinnerga cik fie tuh ? awk suh tuntut hadiah .. haha ..

    ReplyDelete
  7. nk cash / topup RM30? jom join contest!!

    http://cintauntukkita.blogspot.com/2012/06/contest-teka-dan-menang-by-cik-shakira.html

    ReplyDelete
  8. Nice blog :)
    salam kenal sobat :)
    di tunggu kunjungan balik.nya ya !terimakasih ...

    ReplyDelete
  9. hai..saya follow awk..

    ples... help me.. http://oneniezuka.blogspot.com/2012/09/help-me-again-bloggers.html

    ReplyDelete

haa. dah bace kan? jom komen la pulak. hhiihi ..^^