Segmen Mari Berkawan + Follow By Cik Fiza

klik sini utk join yep =)



ini slogan saye = 
saya suka berblogging kerana blog adalah tempat untuk saya release tension. lepas tu saya dapat kenal dengan blogger yang lain. saya jugak suke edit blog saye walaupun saye tahu blog ni tak seberape pon. hihi. and lastly, saye dapat blajar banyak benda dari blogger-blogger yang lain . sekian terima kasih =)



satu lagi, kak fiza suruh buat kata aluan . erkk ?? nak tulis ape ek ?


hye . assalamualaikum semua readers . selamat datang ke belog saye yang tak seberape ny, almaklumlah , saye masih junior dalam blogging ny, nak taip entry panjang-panjang pun tak reti , kadang-kadang sampai tak tahu nak buat entry ape. hehe. hope korang dapat terima kekurangan saye dan belog saye. kalau ade yang tak kene tegur-tegur laa ek ? selamat berkenalan =) 


dan saye perlu tag 3 orang, 



*saye ade sikit je follower. waaa*




9 comments:

  1. tengs dear join segmen akak ye ! :)
    akak dah follow cnie. :D

    Btw, hepy blogging n salam perkenalan dr Cik Fiza ya ! ^^

    Moga dapat tambahkan kenalan ye sayang :D

    ReplyDelete
  2. @CiK FizA welcome akak! hehe.salam perkenalan jugak . thanx! xD

    ReplyDelete
  3. haii.. dari segmen yang sama http://justforfund.blogspot.com/2012/03/segmen-mari-berkawan-follow-by-cik-fiza_17.html jemput baca n follow ye :) #hana dah follow awak.. salam pekenalan :)

    ReplyDelete
  4. http://namasayafyqa.blogspot.com/2012/03/segmen-mari-berkawan-follow-by-cik-fiza.html

    dtg dri segmen y same . hehe . done folo sini :) nice to meet u dear :DD

    ReplyDelete
  5. saye dari segmen cik fiza yg comel sedang menterjah blog fera..

    ReplyDelete
  6. syg~ hee. :D
    Cik Fiza dtg nak bg link update senarai bloggers yg join segmen yang sama. hee.

    Nie link senarai nama bloggers yg join segmen yg sama. Jum terjah ! Hikhik :DD

    LINK ::http://ulatcomeywarnawarni.blogspot.com/2012/03/senarai-nama-blogger-segmen-mari.html

    Btw, hepy blogging ya sayang ! :DD

    ReplyDelete
  7. Chenta dah bayar hutang

    ^____~



    http://ceritacintachenta.blogspot.com/2012/03/segmen-mari-berkawan-follow-by-cik-fiza.html

    ReplyDelete
  8. Datang jalan-jalan kat sini. Salam kenal...

    --> Blog Rilek-Rilek <--

    ReplyDelete
  9. follow sini , dari segmen yg sama .... hye ,, salam perkenalan .... :)

    ReplyDelete

haa. dah bace kan? jom komen la pulak. hhiihi ..^^